Anakart Hurdaları Bilgisayar Hurdaları Elektronik Hurdaları

Elektronik Kart Hurda Fiyatları 2022

Elektronik Kart Hurda Fiyatları 2022 başlığı 2022 yılında gündemde olan elektronik kart hurdaları nın satınalma fiyatlarını ifade etmektedir. Bu fiyatlandırmalar elektronik kart hurdalarının türlerine göre değişkenlik gösteren elektronik kart hurdaları satınalma fiyatlarıdır.

Elektronik kart hurda fiyatları her yıl olduğu gibi 2022 yılında da elektronik kartların türlerine, geri dönüşüm süreçlerinin maliyetlerine , nadir metal ve metal fiyatlarının emtia borsalarındaki fiyatlarına ve döviz kurlarına göre oluşmakta olan değişken fiyatlardır. Yani aluminyum fiyatlarının düşmesi veya bakır fiyatlarının artması elektronik hurda fiyatlarını etkilerken , benzer şekilde altın fiyatının düşmesi veya doların artması da elektronik hurda fiyatlarını etkileyen unsurlardır.

Fakat ülkemizin dolar euro ve pound döviz sistemin dışında bir para birimi kullanıyor olması , emtia borsalarının tamamının bu tipte dövizler üzerinden hesaplama üzerine kurulmuş olması sebebi ile kur artışı daima Elektronik Kart Hurda Fiyatları na pozitif yansımakta ve hurda fiyatlarını artırmaktadır, yani kısaca döviz artarsa elektronik hurda fiyatı artar mantığı doğrudur.

Altın gümüş platin ve paladyum gibi nadir metallerin emtia borsalarındaki fiyatları yani döviz değerlerindeki değişiklik de değişikliğin yönü ile yansımaktadır, yani bir elementin değeri artarsa bu elementi taşıyan atıklar olan elektronik atıkların değeri düşer , elementin değeri yükselirse de yükselir. Burada doğrusal bir ilişki vardır.

Şuana kadar iki etkenden bahsettik döviz ve elementlerin borsa değerlerinin artış ve düşüşleri elektronik hurda fiyatlarına olumlu yansımaktadır.

Ama birçok etken de olumsuz yansımaktadır , örneğin uluslararası lojistik fiyatlarındaki artışlar elektronik hurda fiyatlarının düşmesine sebep olur çünki toplanan anakart işlemci ram harddisk ekrankartı tv kartı sunucu laptop bilgisayar bilgi işlem hurdaları ağ ürünleri cep telefonu anakartı gibi bilimum elektronik hurda toplanarak yurtdışındaki rafinerilere sevk edilir ve bu rafinerilerde geri dönüşümü yapılır ve bu süreçte oluşacak tüm girdiler elektronik hurdaların fiyatlarını da etkilemektedir, yani uluslarası taşıma , gümrükleme gibi her çeşit kalemdeki yükseliş elektronik hurda değerini düşürmektedir.

Tüm bu açıklamalar ile kısaca bahsettiğimiz Elektronik Kart Hurda Fiyatları 2022 yılında çok ciddi artış göstererek tarihi zirvesine ulaşmıştır ve şirketimiz de herzamanki gibi en yüksek fiyatlar ve peşin ödeme yaparak hiçbir üst sınır olmaksızın dünyanın her noktasından yüksek tonajlı elektronik hurdaları daima en yüksek fiyat ile satınalma prensibini istikrarlı olarak sürdürmektedir.

Elektronik hurda alım fiyatlarımıza alım fiyatları sayfasından ulaşabilir yada satınalma yetkilimize 0 555 800 50 55 nolu telefon aracılığı ile ulaşmanız mümkündür. Tüm toplu elektronik bilgisayar ve cep telefonu atıklarınızın alımı için lütfen arayarak fiyat teklifi alınız.