Akıllı Telefon Hurdaları Cep Telefonu Hurdaları

Cep Telefonu Hurda Fiyatları 2021

Cep Telefonu Hurda Fiyatları 2021 son yılların en yüksek seviyesine çıkmış durumdadır, bunun temel sebebi hurda cep telefonlarının piyasada çok fazla bulunmuyor olması , kıymetli maden fiyatlarındaki hızlı yükseliş ve döviz fiyatlarındaki hızlı yükseliş olarak değerlendirilebilir.

Hurda cep telefonu fiyatları 2021 oluşturulurken yukarıda bahsettiğimiz iki temel bileşen etkili olmaktadır, birinci ve en önemli bileşen cep telefonu hurdaları nın geri dönüşümünden elde edilen elementlerdeki fiyat artışlarının cep telefonu hurda fiyatlarına yansımasıdır. Son dönemde altın gümüş platin paladyum ve bakır fiyatlarındaki hızlı yükseliş tüm elektronik hurda fiyatlarında olduğu gibi cep telefonu hurdalarının fiyatlarına da pozitif yönde yansımıştır. Nadir metal fiyatlarındaki artışa ek olarak ikinci en önemli etken de dövizdeki artıştır, döviz fiyatlarındaki artış element fiyatlarındaki artışı daha da yüksek hissettirmektedir.

Bunun temel sebebi uluslararası metal borsalarında işlem gören nadir metal fiyatları dolar euro yada pound cinsi para birimleri ile işlem görmektedir, element fiyatları döviz cinsi fiyatları olarak da yükselmekte ve buna ek olarak dövizdeki yükseliş bu değer artışının Türk parası karşılığının daha yüksek oranda artmasına sebep olmaktadır.

Örneğin bir metalın dolar fiyatı %20 ve döviz kuru %20 arttığı zaman o emtianın Türk Lirası karşılığı yaklaşık en az %40 değer kazanmış olmaktadır, bu durum tüm elektronik hurda fiyatlarına benzer etkiyi göstermektedir, tüm hurda fiyatları tabiki %40 arttı demek mümkün değildir, verdiğimiz yalnızca sayısal bir örnektir. Elektronik hurdaların fiyatları geri dönüştürülebilir element türleri ve bu türlerin oranları dikkate alınarak hesaplanan karmaşık bir işlemdir.

Cep Telefonu Hurda Fiyatları 2021 değerlendirildiğinde yukarıda açıklandığı gibi kayda değer bir yükseliş göstermiştir ve tarihi zirvesini yenilemiştir. Bu sebeple cep telefonu satış ve servis noktaları normal çalışmaları esnasında ortaya çıkmakta olan cep telefonu hurdaları , cep telefonu anakart hurdaları , android cep telefonu anakart hurdaları gibi her çeşit cep telefonu hurdası, tablet hurdaları gibi her çeşit elektronik hurdalarının yüksek ekonomik değere sahip elektronik atıklar olduğunun bilincinde hareket etmelidir. Elektronik atıklar çöp değildir ve hurdaya ayrılmış elektronik hurdaları satarak memnun edici bir ek gelir yaratmak mümkündür.

Şirketimiz her çeşit toplu elektronik atık alımı yapmaktadır, elinizde bulunan her çeşit hurda cep telefonu, hurda cep telefonu anakartı , hurda bilgisayar kartları , elektronik kartlar , işlemci ram harddisk tablet notebook hurdaları gibi her çeşit toplu elektronik hurdalarınızın peşin ödeme ve en yüksek fiyatlar ile satınalınması için lütfen bizi arayarak fiyat teklifi alınız 0 555 800 50 55